NEÎNVINȘI LA PLOIEȘTI. GLORIA A REMIZAT, 1 LA 1, CU PETROLUL

NEÎNVINȘI LA PLOIEȘTI. GLORIA A REMIZAT, 1 LA 1, CU PETROLUL

Gloria nu se dezminte, reusind cele mai bune partide in compania favoritelor la promovare. Aseara, elevii lui Ilie Stan au reusit sa tina in sah Petrolul, plecand de la Ploiesti cu un punct. Buzoienii au fost condusi, dar au reusit sa egaleze dintr-un penalty transformat de Tucaliuc.

fotbal 4 fotbal 3

Gloria a reușit  una dintre cele mai bune prestații din acest sezon, mai ales că venea la Ploiești fără cinci piese de bază. Chiar în acest context, Gloria a părut o echipa mai vioaie, în prima parte a întâlnirii de pe Ilie Oană. Singura ocazie notabilă a gazdelor s-a consemnat în minutul 38, după o lovitură liberă executată de Țicu, la capătul căreia Ekollo a reluat cu capul peste poartă, din mijlocul careului.

După pauză, Viorel Moldovan a încercat să forțeze atacul, mai ales că Petrolul era în criză de puncte, după ce obținuse doar patru puncte în ultimele cinci partide. Atacurile ploieștene au fost însă destul de previzibile, ușor de contrat de apărătorii Gloriei. Astfel, ocaziile au venit tot în urma unor faze fixe; lui Buhaescu i-au lipsit doar cîțiva centimetri pentru a trimite în poartă, în situație de unu la unu cu Relu Stoian, pentru ca același Buhăescu să recidiveze în minutul 62, atunci când a trimis cu capul peste transversală.

Golul Petrolului a venit tot din fază fixă. Lipsa de reacție a apărătorilor buzoieni la un corner executat de Vajushi i-a permis lui Mario Fernando Huja să reia de la 10 metri, în vinclul porții lui Stoian.

De data aceasta, buzoienii au reacționat repede, reușind să egaleze la doar trei minute după ce primiseră gol.  Un penalty acordat ușor, la un contact între Iurcu și același Huja a fost transformat sigur, de Tucaliuc.

Petrolul putea totuși să-și adjudece toate cele trei puncte, Pol Roige a fost servit magistral de Mario Bratu. Spaniolul a tras însă în plasa laterală.

În urma egalului de aseară, Gloria ocupă poziția a șaptea în clasamentul ligii secunde, cu 20 de puncte, la doar două de Rapid și Metaloglobus, dar înaintea unor trupe cu tradiție și buget, precum U. Cluj, Petrolul și Farul. (Andrei Solomon)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și