Publicat la: 14.08.2020. 18:06 / 912 views

NEAGU ȘI TOMA, ÎMPĂCARE DICTATĂ DE CIOLACU, LA DOAR O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ SCANDALUL DIN PSD

Că așa-i în politică! La doar o săptămână de la conflictul deschis pe care l-au avut în cadrul unei ședințe de Comitet Executiv al PSD Buzău, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și primarul orașului Buzău, Constantin Toma, au apărut astăzi, împreună, la o conferință de presă, organizată în parcul de lângă Palatul Comunal. Ambii au recunoscut că au fost nevoiți să se împace, după o discuție avută cu liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu.

neagu toma confNu este pentru prima dată când, la intervenția președintelui de partid, președintele Consiliului Județean și primarul Constantin Toma trebuie să îngroape securea războiului.

Dacă președintele Neagu a recunoscut că au existat tensiuni, primarul Toma a evitat răspunsurile legate de propunerea sa de săptămâna trecută ca altcineva să fie candidatul PSD pentru șefia Consiliului Județean.

Cei doi au și prezentat un proiect comun pentru campania electorală.

Dacă azi și-au dat mână în fața presei, săptămâna trecută lucrurile stăteau cu totul altfel. La o ședință internă de validare a candidaților pentru alegerile locale, primarul Constantin Toma a declarat că nu îi susține candidatura lui Petre Emanoil Neagu pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean, propunându-l pe senatorul Lucian Romașcanu. Tensiunile au fost stinse la intervenția liderului Marcel Ciolacu, câștig de cauză având șeful CJ. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!