Mutarea zilei, în fotbalul buzoian! Vot în miniparlamentul local

Mutarea zilei, în fotbalul buzoian! Vot în miniparlamentul local

Echipa de fotbal de seniori și grupele de copii și juniori de la SCM Gloria Buzău au fost cesionate către noua asociație sportivă care va avea ca țintă promovarea formației în Liga I. CAMPUS MEDIA este partenerul privat în acest nou proiect. Astăzi, aleșii locali au fost convocați în ședință extraordinară, pentru a aproba noile modificări de la club și pentru a stabili rolul Primăriei în proiectul de relansare a formației din Crâng.

Încă un pas important făcut pentru startul noului proiect care vizează promovarea echipei de fotbal din Crâng în Liga I. Astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal, s-a aprobat cesionarea dreptului de participare în Liga a II-a a echipei de fotbal seniori a SCM Gloria Buzău către Asociația Sportivă “Fotbal Club Buzău”. Alături de echipa mare, la noua entitate se transferă și grupele de copii și juniori.

Primăria va contribui cu 40% din finanțarea noii echipe, alături de Consiliul Județean, tot cu 40%, și trustul CAMPUS MEDIA, care vine cu 20% din fonduri. În cadrul ședinței, s-a explicat și rolul fiecărui partener angrenat în noul proiect.

Proiectele de hotărâre legate de noua echipă a Gloriei Buzău au trecut cu 17 voturi pentru și 4 abțineri.

Din noul sezon competițional, echipa FC Buzău va avea drept de promovare în prima ligă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și