Publicat la: 03.05.2019. 18:23 / 824 views

MOTOCICLIST ACCIDENTAT, PE BĂLCESCU. UN ŞOFER DE 63 DE ANI, AUTORUL ACCIDENTULUI

Un singur moment de neatenţie a provocat azi un accident, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona Casa Căsătoriilor. Un conducator auto, în vârstă de 63 de ani, a lovit un motociclist, în momentul în care a încercat să vireze la stânga, fără să se asigure. În urma evenimentului rutier, motociclistul, un tânăr de 18 ani, a ajuns la spital.

acc motoUn buzoian în vîrstă de 63 de ani se va alege cu dosar penal, după ce a lovit, din neatenţie un motociclist care circula regulamentar, pe bulevardul Bălcescu. Incidentul rutier s-a petrecut în zona Casa Căsătoriilor, în momentul în care conducătorul auto a virat la stînga, către strada Pandurilor, fără să se asigure corespunzător. Autoturismul a lovit motociclistul care se deplasa regulamentar, din sens opus, către centru.

În urma accidentului, tânărul de 18 ani a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!