Modificări majore, în programul de transport județean de persoane.

Modificări majore, în programul de transport județean de persoane.

Conducerea Consiliului Județean urmărește îmbunătățirea serviciilor, acoperirea tuturor rutelor, dar și costuri mai mici pentru călători. Programul va fi pus în dezbatere publică, pe portalul forului cu sediul în Bulevardul Bălcescu.

Propuneri, observații și sugestii vor fi primite și luate în considerare de către Biroul de Transport din cadrul Consiliului Județean, în legătură cu programul de transport rutier de persoane. Serviciile, spun reprezentanții instituției, vor fi mai bune, mai flexibile și vor costa mai puțin.

Atât operatorii, cât și simplii cetățeni, pot formula opinii și sugestii, pentru un regulament care se vrea a fi cât mai adaptat consumatorului de rând. Actualul program datează din 2011 și nu mai corespunde cerințelor navetiștilor și a elevilor din județ.

Prin noile măsuri se urmărește și rezolvarea unei probleme spinoase și perene, aceea a rutelor neacoperite de transportatori. Operatorii economici ocoleau cu precădere traseele nerentabile iar de aici sute de buzoieni se vedeau în imposibilitatea de a folosi transportul în comun pentru a ajunge  zilnic la serviciu sau la școală. Pentru ca programul de transport să fie cât mai coerent, a fost efectuat și un studiu de flux, pentru toate rutele din județ.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Actualitate

ȘCOALA DUALĂ, DIN SEPTEMBRIE, LA BUZĂU

13.01.22 19:45 Ultima modificare 13.01.22 19:51

Primul centru de excelență în învățământul dual de la Buzău ar urma să funcționeze din luna septembrie, la Liceul Tehnologic ’’Dimitrie Filipescu’’. Ieri, reprezentanți ai…