Publicat la: 21.02.2018. 19:30 / 975 views

MISIUNE DE SALVARE, PRIN NOROAIE ŞI DRUMURI DESFUNDATE. UN BĂTRÂN DIN MÂNZĂLEŞTI, ADUS LA AMBULANŢĂ CU ŞENILATA

A fost nevoie de intervenţia unei autoşenilate, pentru ca echipajul medical să poată ajunge prin noroi şi zăpadă, pâna la domiciliul unui bolnav din Mânzăleşti. Misiunea a fost dificilă şi pentru salvatori, ei având nevoie de mai bine de două ore pentru a-l aduce pe bărbat până la ambulanţă.

isu senilata 1 isu senilata 2

Misiune grea pentru echipajele de pompieri şi de ambulanţă. Trei ore a durat operaţiunea de salvare a unui bărbat din Mânzăleşti. Cum precipitaţiile din ultima vreme au făcut impracticabil drumul dintre satele Gura Bădicului şi Jghiab, ISU Buzău a trimis în ajutor o autoşenilată.

Chiar şi vehiculul cu şenile, având la bord pompieri şi echipajul de pe ambulanţă, a făcut faţă cu greu condiţiilor precare în care se afla drumul. Pacientul, un bătrîn de 75 de ani, a fost în cele din urmă urcat pe o targă şi transportat până la locul unde rămăsese blocata ambulanţa.  

Într-un final, pacientul a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de bazin. În prezent, se află internat pe secţia Ortopedie Traumatologie. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!