Mic-dejun la Teatru. Moș Crăciun se întâlnește cu copiii

Mic-dejun la Teatru. Moș Crăciun se întâlnește cu copiii

Moș Crăciun a răspuns „prezent” și anul acesta la invitația Consiliului Județean de a se întâlni cu copiii buzoieni la Muzeul Județean, în foaierul Teatrului „George Ciprian”, la micul dejun. Mai mult de 200 de copii participă zilnic la întâlnirile cu Moșul, care le dăruiește dulciuri. Ultimul mic dejun va avea loc pe 22 decembrie.

Este cel de-al șaptelea an de când Moș Crăciun i-a invitat prima dată pe copiii buzoienilor la întâlnirile de mic dejun din Muzeul Județean.

Copiii vin în grupuri sau cu părinții să-l vadă pe Moș Crăciun, să-i spună poezii sau să-i cânte colinde și cântece de iarnă și, mai ales, să-i spună ce daruri și-ar dori.

Este perioada din an în care Moș Crăciun se arată copiilor care, în funcție de cât de cuminți au fost peste an, vor primi cadouri pe măsură în noaptea sfântă.

La finalul întâlnirilor, Moșul le oferă dulciuri tuturor și îi îndeamnă să aștepte cu răbdare noaptea de Crăciun, când vor găsi sub brad cadourile multdorite.

Întâlnirile cu Moșul la micul dejun vor avea loc în fiecare dimineață, între orele 9 și 12, iar ultimile din acest an vor fi vinerea viitoare, pe 22 decembrie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și