Publicat la: 30.01.2015. 20:02 / 3.626 views

MERITĂ REVOLUŢIONARII INDEMNIZAŢII DE 23 DE MILIOANE?

voce 30 ian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exista 3 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Laur spune:

  Astia nu sunt revolutionari. Varul meu a murit impuscat in cap in timpul revolutiei, dar mama lui nu a primit si nici nu a cerut nimic in schimb. Nicio suma de bani sau alt bun nu il mai aduce inapoi. Niste profitori nenorociti!

 2. vasile spune:

  Nu merita nimic! Nu astia sunt adevaratii revolutionari!
  ORICUM, IN DECEMBRIE 1989 NU A FOST NICIO REVOLUTIE, CI DOAR AU PRELUAT PUTEREA CEI DIN RANDURILE DOI SI TREI DIN FOSTUL PCR, RESPECTIV, DIN FOSTA SECURITATE, SI, DIN PACATE, AU MURIT OAMENI NEVINOVATI.

 3. mihai spune:

  Corect ar fi numai cei care au fost raniti sau urmasii decedatilor,cunosc mari activisti de partid care acum sunt mari revolutionari si primesc indemnizatii ,pe langa alte favoruri.NU MERITA aceasta indemnizatie .Cei carora le-au facut documente de revolutionar dupa 20 de ani au primit retroactiv banii iar initiatorii sunt in penitenciare de ce nu li se iau banii inapoi?indemnizati am inteles ca nu se mai dau .

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!