Publicat la: 07.03.2017. 19:20 / 866 views

MERELE ÎN ŞCOLI MAI ÎNTÂRZIE. CÂŞTIGĂTORUL LICITAŢIEI NU A DEPUS TOATE ACTELE

Programul Mere în Şcoli mai întârzie la Buzău. Acest lucru se întâmplă din cauza furnizorului care a câştigat licitaţia şi care nu a depus la Consiliul Judeţean toate documentele. Preşedintele Petre Emanoil Neagu dă asigurări că de săptămâna viitoare elevii din judeţul Buzău vor primi merele la şcoală.

mereLicitaţia pentru programul Mere în Şcoli s-a finalizat şi a fost desemnat şi câltigătorul, însă programul nu a fost încă pus în practică. Mai exact, elevii nu primesc încă merele la şcoală. Asta din cauza faptului că furnizorul declarat câştigător nu a depus la Consiliul Judeţean toate documentele necesare.

Preşedintele Consiliului Judeţean dă asigurări că începând de săptămâna viitoare elevii vor primi, pe lângă corn şi lapte, şi mere.

În lunile care au mai rămas din anul şcolar 2016-2017, vor fi acordate gratuit mere, în limita aceleaşi valori de 0,37 lei/elev, ca şi în anul precedent. Conform datelor comunicate de Ministerul Educaţiei Naţionale, în acest an vor beneficia de program aproximativ 1.760.000 de elevi din clasele pregătitoare şi clasele I-VIII. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!