Publicat la: 10.11.2019. 12:29 / 1.392 views

MEDICUL ADRIAN ZOICAN A VOTAT PENTRU O ROMÂNIE NORMALĂ. S-A PREZENTAT LA URNE LA ORA 07.00

Medicul Adrian Zoican a fost extrem de matinal astăzi. Puțin după ora 7.00, însoțit de soție, acesta s-a prezentat la secția de votare din cartierul Orizont. Urgentistul Adrian Zoican a declarat că a votat pentru o Românie normală.

vot zoicanMedicul Adrian Zoican a ținut să își exercite dreptul la vot imediat după ce s-au deschis secțiile. Puțin după ora 07.00, însoțit de soție, acesta s-a prezentat șa urne și a declarat că a votat pentru o Românie normală, o Românie din care tinerii să nu mai fie nevoiți să plece.

Șeful UPU Buzău a declarat jurnaliștilor că restul zilei îl va petrece atât la sediul partidului, cât și la spital, unde chiar dacă nu este de gardă, va merge să își ajute colegii.

Exista 4 Comentarii
Ce spun vizitatorii:
 1. Mihaela spune:

  O nulitatea care nu a facut nimic in sectia pe care o conduce. UPU este in continuare o umilinta pentru pacienti. Umbla numai dupa functii, fiind interesat doar de propriul buzunar. Este interesat de politica doar pentru a acapara functii si bani (desi salariile s au marit extrem de mult ). Fiind deficit de medici urgentisti ar trebui sa nu si uite juramantul si sa stea sa trateze pacienti.

 2. Oana spune:

  Un medic incompetent ce detine functia in spital datorita psd-ului.

 3. Am ramas fara parinti acum multi ani – fie-le tarana usoara!.. – eu insumi fiind trecut de prima tinerete..Dar am avut un unchi, nenea Picu, un om – painea lui Dumnezeu. Era batran, dar viu in spirit, cu sentimente vii si constiinta treaza. Il iubeam ca un tata.
  Dar nenea Picu, Dumnezeu sa-l odihneasca, a murit din cauza incompetentei unor oameni care au imbratisat meseria de medic fara sa citeasca macar Juramantul lui Hipocrate. A murit in UPU, rapus de neprofesionalism si cred ca si de indiferenta..
  Ce ma doare cumplit este ca in ultimele lui clipe a primit doar imbrannceli si vorbe urate, in timp ce el se straduia sa nu deranjeze pe nimeni..Se simtea prost ca trebuie ingrijit, dar omul acesta pe care il prezentati…nu a avut suficienta dragoste insuflet sa il trateze ca pe o fiinta umana..

 4. GOGU VISINA spune:

  ABSOLUT NEINTERESANT! ATI LUAT UN SINGUR LIKE LA POSTAREA DE PE FACEBOOK. OMUL ASTA ESTE ATAT DE ,,IUBIT” LA MUNCA, INCAT MAI BINE AR STA ACASA SA SE ODIHNEASCA, DECAT SA-I MAI STRESEZE PE CEI CARE SE ROAGA, CA EL SA NU FIE DE GARDA… PE SCURT E UN ABUZATOR FEROCE SI DISTRUGE PSIHICUL MULTOR OAMENI.
  MAI LASATI-NE CU ZOICAN! LUATI-L VOI ACASA, DACA-L IUBITI ASA MULT.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!