Publicat la: 12.05.2020. 18:05 / 236 views

MEDICII DE FAMILIE, LA FEL DE SOLICITAŢI. PACIENŢI PRIMIŢI ÎN CONDIŢII SPECIALE

Presiunea limitării accesului la servicii medicale din spitale s-a resimțit în rețeaua de medicină de familie, pe perioada stării de urgență. La nivelul județului Buzău, cabinetele au funcționat la capacitate maximă, dar în condiții stricte de protecție. Medicii nu au mai făcut vizite la domiciliu și au acordat consultații telefonice ori au eliberat rețete online, în funcție de fiecare caz în parte.

medici de familie 2 medici de familie

Pe toată perioada stării de urgență, medicii de familie au activat în condiții deosebite, relația cu pacienții schimbându-se, ca urmare a măsurilor de protecție impuse. Cu toate acestea, serviciile au fost oferite ca de obicei, pentru toate categoriile de persoane.

În privința numărului de pacienți, acesta nu a suferit schimbări majore.

Tot din cauza restricțiilor de circulație, medicii de familie nu au mai putut face vizite la domiciliu. În mai multe cazuri, consultațiile au fost făcute telefonic sau online.

În jurnalul de mâine, Campus TV va oferi mai multe recomandări din partea doctorilor, cu privire la măsurile minime de protecție pentru populație, odată cu ridicarea stării de urgență. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!