Publicat la: 31.01.2014. 14:12 / 6.285 views

MĂTRĂŞIT DE LA CASA ALBĂ, BALTĂ SE ÎNTOARCE LA PALATUL COMUNAL. BOŞCODEALĂ I-A PĂSTRAT POSTUL CĂLDUŢ DE DIRECTOR TEHNIC ÎN PRIMĂRIE

BALTA GABRIELCel mai puternic om din judeţ, primarul Boşcodeală, şi-a manifestat făţiş nemulţumirea vizavi de schimbarea prefectului Baltă.

„Nu sunt de acord, dar dacă aşa s-a hotărât la Bucureşti…Baltă e un bun profesionist, se pricepe şi la deszăpeziri, el se ocupat pe municipiu în urmă cu doi ani. Nu e vinovat el că a nins atât de tare şi apoi ce putea să facă el fără bani şi utilaje, câtă vreme ele sunt la CNADNR şi la Consiliul Judeţean ?”.

Totuşi primarul a admis că „greşeala de a nu fi cunoscut numele localităţilor izolate e impardonabilă”. Baltă însă, se va întoarce de săptămâna viitoare la postul de director tehnic din Primărie, de unde fusese detaşat la Prefectură.

Despre noul prefect, primarul Boşcodeală a apreciat că „este un lucru destul de bun, pentru că doamna Buleandră stăpâneşte foarte bine una din cele două activităţi pe care le are prefectul: controlul legalităţii actelor fiecărei unităţi administrative.

Rămâne să gestioneze la fel de bine şi partea aceasta a situaţiilor de urgenţă”.   

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!