Măsuri pentru dezvoltare. Cetățenii de Onoare vor fi puși la treabă

Măsuri pentru dezvoltare. Cetățenii de Onoare vor fi puși la treabă

Orașul se dezvoltă prin oamenii lui. Consiliul de Dezvoltare al Municipiului Buzău va fi reconfigurat. Marea majoritate a membrilor săi va fi formată din Cetățenii de Onoare ai Municipiului.

Printre proiectele care trebuie realizate în acest an și în mandatul următor pentru dezvoltarea orașului se numără și unele la care primarul Toma ține în mod deosebit, precum campusul universitar și școala duală.

Primarul are de gând să se folosească și de unele lucrări la autostrada A7 pentru a crea depozite de apă care să fie folosită pentru irigarea terenurilor agricole.

Toate aceste proiecte vor contribui decisiv la dezvoltarea orașului și a comunității buzoiene pentru care Primarul are de gând să refacă și componența Consiliului de Dezvoltare al Municipiului Buzău.

El va fi format în marea majoritate din Cetățenii de Onoare ai Buzăului care, prin pregătirea lor, vor putea interveni în mai toate domeniile în care sunt specializați, pentru ca Buzăul să devină unul dintre cele mai bune orașe de locuit din țară.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și