Publicat la: 08.04.2020. 18:21 / 345 views

MĂSURI DE PREVENŢIE LA BLOC. SE PUN COVORAŞE CU DEZINFECTANT LA FIECARE SCARĂ

Asociaţiile de proprietari sunt obligate prin decizia Comitetului Local Pentru Situaţii de Urgenţă Buzău să implementeze măsuri speciale de prevenţie împotriva molipsirii cu noul coronavirus.

dezinfectie bloc 1 dezinfectie bloc 3

Încă înainte de emiterea acestor hotărâri, unele Asociaţii au aplicat unele măsuri preventive.

Prosoapele au fost donate în acest scop de unul dintre membrii Asociaţiei.

De asemenea, au fost achiziţionate măşti şi mănuşi pentru personalul de serviciu şi dezinfectant pentru mâini şi pentru covoraşe.

Înainte cu o săptămână de hotărârea CLSU, au fost cumpărate şi covoraşele pentru intrările în blocuri deoarece, conform programului de distribuire, cele de la Primărie au ajuns abia astăzi, împreună cu pastilele de clor.

Dozatoarele cu dezinfectant pentru mâini, care vor fi montate la fiecare scară, urmează să fie reumplute pe cheltuiala Asociaţiilor.

Pentru ca locatarii să se poată deplasa legal prin oraş şi în afara lui, Asociaţia a distribuit în cutiile poştale formulare cu Declaraţia pe propia răspundere, tipărite de Primărie.

Deoarece acestea nu au fost suficiente pentru fiecare membru de familie, au mai fost făcute copii. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!