Publicat la: 05.08.2020. 18:47 / 414 views

MASCA DE PROTECTIE, PE POST DE ACCESORIU. MULŢI BUZOIENI NU RESPECTĂ NOILE REGULI

masti statieAșa arată o stație de autobuz, din Buzău, în miezul zilei. Jumătate dintre cetățenii care așteaptă mijloacele de transport se încăpățănează să ignore regulile impuse de autorități cu privire la obligativitatea purtării măștii de protecție.

Reunit în ședință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis instituirea obligativității purtării măștii de protecție în spațiile deschise cu un număr ridicat de persoane.

Regula este ignorată și la Piața Centrală, un loc care poate deveni, din cauza neglijenței, vector principal de răspândire a bolii.fara masca

Precupeții poartă, aproape la unison, masca sub nas. O așază corect doar la vederea echipei de filmare, sau atunci când trece poliția, printre tarabe.

Nici cumpărătorii nu se conformează regulilor. Masca este purtată, în multe dintre cazuri, cu nonșalanță, sub bărbie.

Preotul din imagine și-a așezat corect masca pe figură abia atunci când a constatat că este filmat.

Reamintim că  hotărârea CJSU vine în urma propunerii făcute de DSP , cu scopul de a limita răspândirea virusului. In ultimele 24 de ore, 35 de noi cazuri au fost confirmate la Buzău. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!