Publicat la: 02.03.2020. 19:40 / 383 views

MĂRȚIȘOARE PENTRU ȘOFERIȚE. POLIȚIȘTII AU ÎMPĂRȚIT PESTE 100 DE FLORI

Acțiune de tradiție a polițiștilor buzoieni de la Rutier, astăzi, în jurul prânzului. Agenții de circulație au oprit șoferițele pentru a le oferi mici surprize, de Mărțișor.

politie martisorPolițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier au respectat tradiția și în acest an. Ei au oferit mărțișoare, în formă de flori, conducătoarelor auto surprinse în traficul aglomerat din centrul municipiului.  

Activitatea de astăzi a fost organizată cu sprijinul Asociaţiei de Întrajutorare “Ionaşcu Filofteia Dănuţa”. Peste 100 de mărțișoare au fost împărțite. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!