Publicat la: 09.09.2019. 18:16 / 373 views

MARE PETRECERE LA VERNEŞTI. ARTIŞTI CELEBRI AU URCAT PE SCENĂ

Sute de persoane au petrecut pe terenul de sport din comuna Verneşti, la sărbătoarea comunei organizată ca în fiecare an de Primăria din localitate. Artişti celebri au urcat pe scenă şi au încins atmosfera. Seara s-a încheiat cu un grandios foc de artificii, în acordurile melodiilor Clejanilor.

festival vernesti 4Sute de loclanici din Verneşti, dar şi din comunele învecinate şi din municipiul Buzău au participat la ziua comunei organizată de Primăria Verneşti în parteneriat cu Consiliul Judeţean. Pe scenă au urcat şi au încins atmosfera artişti locali de la Centrul de Cultură şi Artă.

Taraful Lăutarii din Clejani a încântat audienţa cu melodiile cunoscute de toţi cei prezenţi.

Petrecerea s-a încheiat cu un grandios foc de artificii de care s-au bucurat inclusiv localnicii care nu au participat la sarbătoarea comunei. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!