Publicat la: 08.12.2016. 17:43 / 1.218 views

MÂINE SE DESCHIDE TÂRGUL DE CRĂCIUN DE LA MUZEU. SUNT AŞTEPTAŢI TOŢI BUZOIENII

Veste bună pentru buzoieni! Mâine se deschide Târgul de Produse Tradiţionale de Crăciun din curtea Muzeului Judeţean. Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a lansat o invitaţie tuturor buzoienilor să viziteze târgul care, pe lângă produsele gastronomice îi aşteaptă pe vizitatori şi cu obiectmuzeu-tunel-luminie tradiţionale din zona noastră. De asemenea, copiii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize.

Mâine, la 16.30 se deschide Targul de Produse Tradiţionale de Crăciun organizat de Consiliul Judeţean în curtea Muzeului Judeţean. Preşedintele CJ, Petre Emanoil Neagu a lansat deja o invitaţie tuturor buzoienilor care doresc să guste din bunătăţile aduse de producătorii autohtoni.

De asemenea, în fiecare seară, în curtea Muzeului vor avea loc spectacole, iar copiii sunt aşteptaţi cu numeroase surprize. În data de 22 decembrie, Moş Crăciun îi va întâmpina pe micuţi cu braţele deschise, iar seara se va încheia cu un grandios foc de artificii.

Buzoienii care doresc să se bucure de magia sărbătorilor de iarnă pot străbate si tunelul de lumini care va rămâne deschis până în luna ianuarie. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!