Publicat la: 06.07.2017. 18:28 / 550 views

MAI PUŢINE ALOCAŢII PENTRU SUSŢINEREA FAMILIEI. CAUZE: ABANDON ŞCOLAR ŞI SCĂDEREA NATALITĂŢII

Numărul alocaţiilor pentru susţinerea familiei a scăzut considerabil în ultimul an la nivelul judeţului Buzău. Oficialii Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială au constatat că au ieşit din evidenţe peste 500 de familii care primeau ajutor financiar. Printre cauze se numără abandonul sau absentiesmul şcolar şi reducerea natalităţii.

copil carutSumele plătite de A.J.P.I.S. pentru aproape 10.000 de familii din judeţul Buzău au depăşit 17 milioane de lei, însă efortul financiar s-a diminuat, având în vedere că numărul beneficiarilor a scăzut cu peste 500, faţă de anul trecut.

Alocaţiile se acordă familiilor ale căror venituri lunare pentru fiecare membru sunt mai mici de 530 de lei şi se calculează în funcţie de numărul de copii şi de venitul pentru fiecare membru. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!