Publicat la: 14.08.2020. 18:04 / 552 views

“M-AM RETRAS! PORT MASCĂ ȘI CÂND SUNT SINGUR!”. LIDERUL FELIX RACHE, DESPRE EXPERIENȚA COVID

În cadrul unei conferințe de presă, Felix Rache, coordonatorul PRO România Buzău, a vorbit despre momentele prin care a trecut, alături de soție și fiu, după ce întreaga familie a fost diagnosticată cu noul coronavirus.

racheÎn același context, și-a anunțat oficial retragerea din cursa electorală pentru obținerea unui mandat de primar la Râmnicu Sărat, precizând că îl va susține pe actualul primar, Sorin Cîrjan.

PRO România și PSD au încheiat o alianță pentru Consiliului Județean și Primăria Râmnicu Sărat. Protocolul prevede susținerea de către partidul lui Ponta a candidaturii lui Petre Emanoil Neagu și a primarului râmnicean Sorin Cârjan, precum și liste comune la Consiliul Județean și la Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat.

Și fostul prefect Carmen Ichim s-a restras din cursa pentru șefia CJ, având asigurat un post de vicepreședinte, în cazul în care Petre Emanoil Neagu va câștiga un nou mandat. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!