Publicat la: 24.11.2016. 18:20 / 1.144 views

LUNA CADORILOR CULTURALE. PIESE DE TEATRU ŞI SPECTACOLE PENTRU BUZOIENI

Teatrul George Ciprian şi Centrul Judeţean de Cultură şi Artă le pregătesc buzoienilor, pentru luna decembrie, o serie de evenimente dedicate sarbatorilor de iarna. Astfel, buzoienii de toate vârstele sunt invitaţi la piese de teatru cum ar fi Mizerabilii sau Idiotul dar şi la spectacole de colinde şi expoziţii de artă populară.

teatru 2Pentru luna decembrie, conducerea Teatrului George Ciprian le-a pregătit buzoienilor un adevărat regal artistic. Trei spectacole de teatru, cum ar fi Filarmonica de Comedie, Mizerabilii şi Idiotul vor fi puse în scenă, iar intrarea va fi gratuită. Singura condiţie este ca buzoienii doritori să solicite la teatru tichetele pentru locurile în sală.

Şi conducerea Centrului Judeţean de Cultură şi Artă a pregătit o mulţime de surprize, de la expoziţii de produse tradiţionale, până la spectacole de colinde.

Buzoienii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în luna decembrie, atât în curtea Muzeului Judeţean, unde va avea loc un târg de produse tradiţionale, cât şi la Galeriile de Artă şi la Teatrul George Ciprian. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>