Publicat la: 13.02.2019. 19:05 / 383 views

LPS BUZĂU VA DEVENI ACADEMIE DE FOTBAL. FRF A TRIMIS, DEJA, CAIETUL DE SARCINI

Graţie unui proiect FRF, prin care se doreşte clasificarea centrelor de copii şi juniori, Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter” ar putea deveni academie de fotbal, cu acte în regulă. Deocamdată, conducerea instituţiei de învăţământ încearcă să indeplineasca un număr cât mai mare din punctele stipulate în caietul de sarcini trimis de federaţie.

sala lps 2Competiţiile aflate sub patronatul FRF vor fi structurate pe mai multe paliere valorice. În funcţie de ce calificativ va primi LPS Buzău, juniorii vor putea activa în divizii de elită, sau inferioare.

Printre cerinţele prevăzute în caietul de sarcini ar putea figura  un plan strategic de dezvoltare pe o perioadă determinată, un psiholog specializat în sportul juvenil şi facilităţi propice pentru formarea juniorilor.

Cel puţin la capitolul facilităţi, LPS Buzău stă bine, având deja o sală de sport ultramodernă şi un complex sportiv, încă în construcţie.

Numai în 2018, LPS „a livrat”, pentru scena mare a fotbalului românesc doi jucători. Andrei Gavrilă a mers la UTA Arad, în timp ce Cristi Dumitru a semnat cu FCSB. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>