Publicat la: 18.08.2020. 18:21 / 396 views

LISTA COMUNA PSD-PRO ROMÂNIA PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN. PETRE EMANOIL NEAGU, SECONDAT DE CARMEN ICHIM

Astăzi, Organizația Județeană a PSD Buzău și-a depus candidaturile pentru Consiliul Județean, împreună cu membrii Pro România. Cap de listă, actualul președinte Petre Emanoil Neagu este secondat de Carmen Ichim, Adrian Petre și Romeo Lungu.

candidati la CJ 1Social democrații, umăr la umăr cu membrii PRO România au depus marți lista cu candidații pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și pentru mandatele de consilieri. Pe lista comună a celor două partide care au ales să facă o alianță pentru alegerile locale de luna viitoare se află 40 de persoane, 29 de la PSD și 11 de la PRO România. Cap de listă este președintele Petre Emanoil Neagu, care candidează pentru un nou mandat, urmat de Carmen Ichim de la Pro România, Adrian Petre și Romeo Lungu. Petre Emanoil Neagu a declarat că prioritatea zero sa echipei sale în cazul în care va câștiga la alegerile de luna viitor rămâne atragerea de fonduri europene.

De asemenea, Carmen Ichim a declarat că noua alianță este una făcută în interesul cetățenilor, iar PRO România susține PSD pentru a crea un echilibru pe scena politică buzoiană și pentru a se continua proiectele începute.

Conform spuselor lui Petre Emanoil Neagu, în viitorul Consiliu Județean vor intra și șase-șapte aleși ai PRO România, în timp ce un post de vicepreședinte îi va reveni fostei șefe de la Casa Albă, Carmen Ichim. Celălalt post de vicepreședinte îi este deja rezervat lui Adrian Petre. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!