Publicat la: 03.01.2018. 19:25 / 736 views

LINIŞTE LA UPU DE REVELION. S-AU NĂSCUT, ÎN SCHIMB, 4 BEBELUŞI

Linişte în perioada Revelionului la Unitatea de Primiri Urgenţe. În noaptea de Revelion s-au prezentat la camera de gardă puţin peste 90 de persoane, cu mult mai puţini comparativ cu anii trecuţi. La Maternitate, însă, a fost agitaţie, pentru că au venit pe lume patru bebeluşi, prima născută fiind o fetiţă.

upu1Dacă în anii trecuţi, sirenele ambulanţelor anunţau numeroase cazuri de urgenţe medicale transporate la UPU, anul acesta se pare că buzoienii au fost ceva mai cumpătaţi. În perioada Anului Nou, numărul cazurilor prezentate la camera de gardă a fost în jurul cifrei de o sută, iar dintre acestea au fost mulţi bolnavi cronic, şi nu cazuri de gurmanzi şi consumatori de alcool ,cum erau anii trecuţi.

La Maternitatea Buzău, însă, nu a fost atât de multă linişte, şi asta din cauza plânsetelor celor 4 bebeluşi aduşi pe lume în prima zi a anului 2018. Prima născută a fost o fetiţă, urmată de un băieţel şi alte două fetiţe, toţi născuţi spontan.

Din păcate, şi această minivacanţă a fost perturbată de numărul mare de accidente rutiere soldate cu victime şi pagube materiale. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!