LIDERII PNL, MULŢUMIŢI DE SCORUL DE LA BUZĂU. PRIMA ANALIZĂ INTERNĂ DUPĂ TURUL I PREZIDENŢIAL

LIDERII PNL, MULŢUMIŢI DE SCORUL DE LA BUZĂU. PRIMA ANALIZĂ INTERNĂ DUPĂ TURUL I PREZIDENŢIAL

Chiar dacă organizaţia judeţeană s-a clasat printre codaşele pe ţară, liderii PNL Buzău se declară mulţumiţi de rezultatele obţinute în primul tur prezidenţial. Klaus Iohannis a fost pe locul doi în preferinţele electoratului din judeţ. Cel mai important scor pentru PNL a fost pe municipiul Buzău, unde PSD a pierdut în primul scrutin.

liberali 2După o primă analiză a rezultatelor de duminică, liderii liberali buzoieni au declarat că sunt mulţumiţi de scorul obţinut în judeţ, chiar dacă PNL s-a situat pe locul doi. Klaus Iohannis a avut aproape 30% dintre voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a fost preferată de peste 34% dintre alegătorii din judeţ.

Deşi rezultatul organizaţiei judeţene a fost printre cele mai slabe din ţară, conducerea PNL Buzău declară că nu s-a pus problema vreunui reproş venit de la centru.

În municipiul Buzău, Klaus Iohannis a fost pe primul loc, cu peste 29%, reprezentând aproape 15.500 de voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a avut peste 13.000 de voturi, însemnând 25%. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Eveniment

(VIDEO) Tragedie la scăldat

02.08.21 20:07 Ultima modificare 02.08.21 20:07

Tragedie la scăldat, în weekend. Un tânăr și-a pierdut viața în lacul format dintr-o zonă de excavații de pe raza satului Potoceni, în apropiere de…