Publicat la: 21.11.2019. 19:15 / 641 views

LIDERI PSD: “VIORICA DĂNCILĂ VA CÂŞTIGA LA BUZĂU”. ULTIMELE MESAJ ELECTORALE, ÎNAINTE DE TURUL DECISIV

Liderii PSD Buzău au avut, astăzi, ultimele mesaje electorale înainte de turul decisiv de duminică. Ei s-au referit la întâlnirile celor doi candidați cu jurnaliștii, apreciind că Viorica Dăncilă a avut de câștigat prin atitudinea sa. Duminica trecută, fostul premier a fost în vizită de campanie la Buzău.

dancila la sala cj psd conferinta

La ultima conferință de presă din această campanie, liderii PSD Buzău au analizat cele două întâlniri ale candidaților cu jurnaliștii.

La câteva zile după ce fostul premier a fost la Buzău, liderii locali sunt convinși că și de această data Viorica Dăncilă va fi pe primul loc în județul nostru.

La primul tur, organizația județeană a PSD a obținut al 7-lea scor pe țară, Viorica Dăncilă având peste 34% din preferințele exprimate de buzoieni. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!