Publicat la: 13.11.2018. 19:16 / 604 views

LIBER LA JOACĂ PE TERENURILE ŞCOLILOR. COPIII VOR FI PĂZIŢI DE POLIŢIŞTII LOCALI

Poliţiştii locali revin la şcolile din municipiul Buzău. Aceştia vor supraveghea terenurile de sport ale unităţilor de învăţământ în weekend-uri, atunci când toţi copiii au liber la joacă. Vestea bună este că nicin copil nu va mai putea fi dat afară de pe terenurile de sport şi nici părinţii nu vor mai trebui să se prezinte cu vreun document pentru a facilita accesul micuţilor.

teren de sportÎn weekend-uri, în vacanţe sau chiar în timpul zilei, atunci când nu sunt activităţi, terenurile de sport ale şcolilor sunt la dispoziţia copiilor care doresc să se joace.

Acest lucru este reglementat clar într-o hotărâre de consiliu, iar directorii unităţilor de învăţămât trebuie să accepte.

Pentru a nu mai exista discuţii, reprezentanţii Primăriei au decis ca poliţiştii locali să păzească terenuirle de sport şi chiar să supravegheze copiii.

În aceste condiţii, accesul tuturor copiilor va fi permis, iar părinţii nu vor mai trebui să se prezinte cu vreun document pentru facilitarea accesului copiilor.

Primarul Constantin Toma a fost cel care a făcut posibil accesul copiilor pe terenurile de sport, după ce acestea fuseseră închise de o lungă perioadă de timp. Edilul şef a punctat că elevii trebuie să aibă unde să joace, iar terenurile de sport sunt perfecte pentru astfel de activităţi. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!