Lanț întins! Cristi Mănăilă a ajuns în Polonia.

Lanț întins! Cristi Mănăilă a ajuns în Polonia.

Competiția de anduranță North Cape 4000/2021 a ajuns deja la al cincilea capitol din scenariul propus de organizatori anul acesta. Concurenții au intrat deja în Polonia, cea de-a cincea țară din cele 11 care trebuie străbătute până pe 15 august. Buzoianul Cristi Mănăilă se află printre ei și astăzi va trebui să treacă prin punctul de control din Cracovia.

Ciclistul de anduranță Cristi Mănăilă a ajuns aseară în Polonia, după ce a străbătut până acum 1124 de kilometri, din cei 4430, cât însumează traseul competiției North Cape 4000.

North Cape 4000 este cea mai lungă cursă ciclistă de anduranță de pe continentul european, care străbate 11 țări pe un traseu variat,.

Cristi a ajuns în Polonia, după ce a trecut prin Italia, Slovenia, Croația, Ungaria și Slovacia.

Urmează să mai străbată Lituania, Letonia, Estonia, Finlanda și Norvegia pentru a ajunge la finish pe 15 august, în baremul impus de maxim 22 de zile.

Concurenții au primit harta traseului cu 3 luni înainte de startul din 24 iulie, care a avut loc în Sorento, Italia, așa că au avut timp suficient să-l studieze și să pregătească cu atenție tot ceea ce le era necesar pentru un drum așa de lung și dificil.

Astăzi, Cristi va trebui să ajungă în Cracovia, unde este instalat următorul punct de control de pe traseu.

Reprezentantul nostru la North Cape 4000 poartă tricoul cu Dumitru Dan, globbetrotter-ul celebru, al cărui nume l-a dat competiției de anduranță ”Trofeul Dumitru Dan”.

Competiția, ajunsă deja la a III-a ediție, a fost inițiată la Buzău de președintele Asociației Club Sportiv ”Penteleu”, Cristi Mănăilă, în parteneriat cu Muzeul Județean Buzău, care, iată, este singurul muzeu reprezentat în competiția North Cape 4000 din 2021!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și