Publicat la: 21.06.2018. 18:01 / 1.245 views

LACUL DIN PARCUL TINERETULUI, CURĂŢAT. URMEAZĂ CELE DIN CRÂNG ŞI MARGHILOMAN

Maximum două săptămâni spun cei de la administraţia parcurilor că va mai dura până când lacul din Parcul Tineretului va fi curăţat complet. Deocamdată, a fost înlăturată iarba din dreptul debarcaderului, spre bucuria pescarilor şi a amatorilor de plimbări pe lac.

lac 2Maşinăria importată din Olanda face toţi banii, spun cei care se ocupă de parcurile buzoiene. Drept dovadă stă luciul de apă din dreptul debarcaderului din Parcul Tineretului, unde vegetaţia acvatică a fost înlăturată în întregime. Buzoienii pot veni la pescuit sau pentru plimbări cu hidrobicicleta, pe lac. Zilele acestea, barca adusă din Olanda curăţă iarba din partea de lac situată în vecinătatea amfiteatrului.

După ce vor curăţa complet lacul din Parcul Tineretului, cei de la Urbis intenţionează să mute utilajul în Crîng şi în Marghiloman.

Ultimele analize făcute de specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică au relevat că apa din bazinele ştrandului îndeplineşte toate condiţiile impuse de lege.

Tarifele pentru accesul în ştrand sunt neschimbate faţă de anul trecut, 7 lei pentru un adult şi 3 lei  pentru copii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!