Publicat la: 25.07.2019. 18:26 / 694 views

LA UN PAS DE TRAGEDIE. ACCIDENT RUTIER, PRODUS DIN CAUZA NEATENŢIEI UNUI SEPTUAGENAR

Neatenţia unui şofer de 74 de ani s-a soldat cu un accident rutier care putea avea consecinte grave. Septuagenarul a încercat să întoarcă maşina pe DN2 E85, fără să se asigure în prealabil, moment în care autoturismul său a fost lovit de un alt automobil. Un accident la indigo, soldat însă cu două victime, s-a produs în aceeaşi zonă, la finele lunii aprilie.

accident potarnichestiIeri după-amiază, neatenţia unui  şofer în vârstă de 74 de ani era să conducă la o adevărată tragedie. Septuagenarul se deplasa dinspre Buzău către Râmnicu Sărat iar la un moment dat a vrut să întoarcă, fără să se asigure, către Buzău. Moment în care autoturismul pe care-l conducea a fost lovit în plin de un altul, la volanul căruia se afla un adolescent de 19 ani. În urma impactului, ambele automobile au fost avariate grav.

Patru persoane au ajuns la spital, în urma accidentului. Din fericire, vieţile lor nu sunt în pericol, toţi patru avand răni uşoare.

În aceeaşi zonă, undeva la finele lunii aprilie, doi oameni şi-au pierdut viaţa în urma unui accident tras parcă la indigo. Atunci, un bărbat de 79 de ani, aflat la volanul unui Logan,  a decedat după ce a efectuat o manevră de întoarcere pe DN2 E85. Pe lângă şofer, a decedat şi soţia acestuia, o femeie de 76 de ani, pasager în momentul impactului. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!