Publicat la: 19.05.2017. 18:08 / 2.562 views

LA UN PAS DE TRAGEDIE. ACCIDENT CU TREI MAŞINI, LA OREAVU

Două persoane au fost rănite, astăzi, în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, pe Şoseaua Europeană, la Oreavu. O autoutilitară a Companiei de Apă a fost izbită puternic din spate, apoi proiectată pe contrasens unde a lovit o altă maşină. Impactul a fost suprins de camera video montată la bordul unuia dintre autoturisme.

acc_oreavu3Pe imaginile suprinse de camera de bord a maşinii lovite după primul impact se observă cum autoutilitara avea avariile pornite şi se afla lângă axul drumului semnalizat cu linie dublă continuă. Din spate, pe sensul de mers Râmnicu Sărat – Buzău, autoutilitara Dacia Dokker este izbită cu viteză mare de un autoturism Volkswagen. Şoferul care circula spre Râmnicu Sărat a evitat în ultimul moment o coliziune frontală. Avea în maşină două pasagere.

Din primul impact a rezultat rănirea celor doi ocupanţi ai autoutilitarei ce aparţine Companiei de Apă. Partea din spate a autovehiculului a fost făcută zob. La faţa locului a ajuns şi un responsabil al societăţii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că accidentul s-a produs pe fondul imprudenţei şoferului de la Compania de Apă şi a conducătorului maşinii care a izbit autoutilitara.

Ancheta în acest caz va fi uşurată de faptul că accidentul a fost surprins de camera video de la bordul celui de-al treilea autoturism implicat în eveniment. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!