La Mulți Ani, Cristi Pustai! “Profesorul”, la borna 54

La Mulți Ani, Cristi Pustai!  “Profesorul”, la borna 54

Cristi Pustai a fost sărbătorit, azi, chiar pe teren. Tehnicianul a primit un tort iar elevii săi, împreună cu staff-ul echipei i-au cântat La Multi Ani chiar după încheierea sesiunii de antrenament. Antrenorul ardelean împlinește azi 54 de ani.

Colegii din staff-ul tehnic, conducerea clubului, reprezentanții Campus Media (investitorul privat al echipei) și jucătorii au fost complici la surpriza pregătita azi antrenorului de la FC Buzău. Cristi Pustai a primit un tort personalizat și mai multe cadouri printre care și un manual de matematică. Profesorul a fost felicitat pentru parcursul excelent al echipei locale, atât în cupă cât și în campionat, dar și pentru atmosfera excelentă pe care a avut grijă să o cultive în lotul buzoian.

Pustai a rămas realist, în ciuda atmosferei festive de după antrenament. Profesorul a declarat că FC Buzău se află abia la jumătatea drumului iar drumul către obiectivul stabilit la începutul sezonului este încă lung. Tehnicianul ardelean a promis însă că microbiștii buzoieni vor avea, curând, motive să sărbătorească, făcând referire la o foarte probabilă calificare în play-off a trupei locale.

Cât despre aniversările petrecute în cantonamente, Profesorul se consideră norocos, având în vedere că este născut în octombrie, perioadă în care sunt programate, de obicei meciuri internaționale. Cristi Pustai a mărturisit însă că și zilele festive petrecute alături de elevii săi au farmecul lor.

Născut pe 12 octombrie 1967, Cristi Pustai a mai antrenat pe Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, A.S.A Târgu Mureș, Rapid , FC Botoșani și Dunărea Călărași . A semnat pentru FC Buzău în iulie, reușind să rezolve rapid o ecuație destul de dificilă, aceea a unei echipa aproape reformate și în care nu credea mai nimeni.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și