Publicat la: 01.12.2019. 13:30 / 557 views

LA MULŢI ANI, BUZOIENI! LA MULŢI ANI, ROMÂNIA! MII DE PERSOANE AU SĂRBĂTORIT PE CALEA EROILOR

De la cei mai mici la cei mai mari, mii de buzoieni au ţinut să participe, pentru câteva zeci de minute, la manfestările organizate pe Calea Eroilor. Momentul cel mai atractiv a fost şi anul acesta parada militară, iar cei mai încântaţi au fost copiii.

public 1 sincron 4

Militarii au defilat în aplauzele publicului, prezent în număr mare pe Calea Eroilor, de o parte şi de cealaltă a străzii. Cei mai încântaţi au fost copiii.

Pentru cei mici, şi câinii care i-au însoţit pe militari au fost o apariţie surpriză.

Înainte de manifestările dedicate Zilei Naţionale, autorităţile au împărţit cocarde, fulare şi steaguri, insuficiente însă în comparaţie cu numărul mare de participanţi la eveniment.

Parada de anul acesta s-a desfăşurat fără incidente. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!