Publicat la: 18.09.2019. 19:50 / 278 views

LA LOC COMANDA! RAPID – GLORIA, TOT ÎN REGIE. MECIUL TREBUIA SĂ SE DISPUTE ÎN “ȘTEFAN CEL MARE”

Partida dintre Rapid București și Gloria Buzău se va disputa, în cele din urmă, tot pe stadionul din Regie. Alb-vișiniii au încercat mai multe variante – Astra, Voluntari – dar s-au lovit, de fiecare dată, de un refuz. Giuleștenii au găsit înțelegere din partea rivalilor de la Dinamo și se părea că meciul se va disputa în Ștefan cel Mare. Fanii dinamoviști au reacționat.

galeria rapid  stadion sportul

În lipsa opțiunilor, meciul dintre Rapid și Gloria se va disputa în Regie, arenă pe care alb-vișiniii au încercat s-o evite, cel puțin pentru o lună, perioadă în care ar fi fost aplicate diverse tratamente suprafeței de joc. Ieri, fusese anunțat că partida se va juca pe stadionul rivalilor din Ștefan cel Mare, acolo unde rapidiștii găsiseră înțelegere. Fanii alb-roșii au amenințat cu represalii, astfel că gruparea vișinie a fost nevoită să găsească o soluție de urgență.

Inițial, Rapid apelase la alte grupări precum Astra și Voluntari. De fiecare dată, din diverse motive, s-au lovit de refuzul șefilor cluburilor amintite. De asemenea, au fost vehiculate și alte variante, precum Clinceni, Tunari sau Berceni, dar aceste stadioane nu întrunesc condițiile minime pentru a găzdui un meci din Liga a II-a. Cum în Ștefan cel Mare nu se va putea juca, partida cu Gloria a fost mutată, din nou, în Regie.

Atât Daniel Pancu, cât și alți oameni de fotbal, fani ai Rapidului și nu numai, au reclamat în mai multe rânduri condițiile jalnice în care se prezintă suprafața de joc de pe arena din Regie.

(Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!