Publicat la: 08.04.2019. 21:14 / 466 views

LA FOTBAL ŞI LA POLITICĂ… ÎNTÂLNIRE ÎNTRE LIDERII PSD ŞI PREŞEDINTELE F.R.F.

sala copii 2  sala copii toma burleanu petre

Vizita la Buzău a preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, la o activitate cu participare numeroasă, în Sala Sporturilor, a fost prilej şi pentru liderii politici locali de a mai discuta şi despre proiectele de dezvoltare a fotbalui din judeţ.

La evenimentul de sâmbătă au participat, alături de primarul Constantin Toma, preşedintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, însoţit de tânărul europarlamentar buzoian Andi Cristea, propus de această dată pe locul 10 pe lista de candidaţi la alegerile din 26 mai.

Întâlnirea cu politicienii buzoieni a şefului F.R.F., Răzvan Burleanu, a scos la iveală o relaţie mai veche şi foarte bună, de notorietate fiind susţinerea de către PSD pentru preşedintele Federaţiei.

Toma, Ciolacu şi Cristea nu au ratat ocazia de a se poza cu Burleanu, dar şi cu foştii mari fotbalişti Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Lucian Sânmărtean.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!