Publicat la: 17.01.2018. 19:09 / 584 views

JANDARMII BUZOIENI, PRINTRE CEI MAI BUNI DIN ŢARĂ. 2017, AN DE SUCCES PENTRU CADRELE DIN BUZĂU

Jandarmeria buzoiană a fost, în 2017, printre unităţile cu cele mai bune rezultate, la nivel naţional. Cele mai importante acţiuni desfăşurate de cadrele Inspectoratului au fost cele pe linie silvică şi controlul circulaţiei materialelor lemnoase şi cele de păstrare a ordinii în cadrul evenimentelor cu public, desfăşurate în judeţ.

jandarmÎn opinia conducerii Inspectoratului de Jandarmi Buzău, cele mai dificile misiuni, în 2017, au fost tot cele care au presupus menţinerea ordinii în cadrul evenimentelor cu public numeros. Din fericire, spun jandarmii, comportamentul publicului buzoian s-a îmbunătăţit de la an la an, astfel că nu au existat incidente notabile.

O altă serie de misiuni în care s-a implicat Inspectoratul de Jandarmi Buzău a vizat infracţinile silvice şi controlul circulaţiei materialelor lemnoase. În executarea atribuţiilor prevăzute de lege, jandarmii au colaborat cu lucrătorii silvici şi cu personalul cu atribuţii în domeniul cinegetic.

Din 2015,  în urma modificării  Codului Silvic,  cadrele jandarmeriei au primit competenţa de a constata infracţiuni silvice şi de a efectua controale în scopul combaterii acestora. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!