Publicat la: 14.04.2020. 18:27 / 651 views

IZOLAŢI LA LOCUL DE MUNCĂ. MĂSURĂ APLICATĂ PENTRU 284 DE ANGAJAŢI AI DGASPC

La Buzău, de sâmbătă, sunt izolaţi preventiv la locul de muncă 284 de angajaţi ai DGASPC. Măsura va fi valabilă timp de 14 zile. Alte 303 persoane sunt izolate preventiv la domiciliu în această perioadă. Astfel, o parte dintre angajaţii DGASPC Buzău vor petrece sărbătorile pascale la locul de muncă. Pentru aceştia, au fost identificate spaţii de cazare la nivelul structurilor rezidenţiale. Ei vor primi meniuri tradiţionale de Paşti dar şi materialele igienico-sanitare necesare.

izolati la locul de munca dgaspc izolati centru plasament dgaspc

La nivelul judeţului Buzău s-au luat măsuri de izolare a angajaţilor din toate cele 35 de centre rezidenţiale pentru copii şi persoane adulte cu dizabilităţi aflate în subordinea DGASPC.

Pentru angajaţii izolaţi la locul de muncă, au fost identificate spaţii de cazare la nivelul structurilor rezidenţiale, în cadrul cărora li se vor asigura, pe toată această perioada hrană, apă şi materiale igienico-sanitare.

Pentru angajaţii aflaţi în perioada de izolare preventivă la domiciliu, care nu au posibilitatea respectării normelor de izolare, cât şi pentru eventualele cazuri, se va putea asigura cazarea la locul de muncă, Consiliul Judeţean Buzău a pus la dispoziţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău spaţii de cazare.

După finalizarea celor 14 zile de izolare, deplasarea atât de la locul de muncă către locul de izolare, cat şi invers, se asigură de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, cu sprijinul Consiliul Judeţean Buzău.

Pentru beneficiari şi angajaţii izolaţi la locul de muncă, în perioada Sărbătorilor Pascale, meniul tradiţional va fi asigurat conform specificului acestor zile.

Aceste măsuri au fost implementate la nivelul tuturor celor 35 de structuri rezidenţiale aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău. Până în prezent, la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilul Buzău nu există cazuri de infectare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!