Publicat la: 28.09.2020. 18:20 / 246 views

IRINEL CÂRSTEA: “VOM VENI CU PROIECTELE NOASTRE”. PREZENŢA USR-PLUS SE VA FACE SIMŢITĂ ÎN CONSILIILE LOCALE

Dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor locale, liderii USR-PLUS Buzau au declarat ca la nivel de consilii locale vor veni cu proiectele proprii si ca politica buzoiana va fi mai transparenta, gratie reprezentantilor lor. Totodata, Irinel Carstea a precizat ca prezenta scazuta la urne a influentat in mod negativ rezultatele alegerilor, la Buzau.

USR declaratii 2Imediat după aflarea primelor rezultate ale alegerilor locale, liderii USR-PLUS Buzău s-au declarant mulțumiți de scorul obținut la Buzău. Atmosfera bună din sediul formațiunii politice a fost alimentată mai ales de faptul că Nicușor Dan a câștigat primăria capitalei.

În ceea ce privește participarea în politica locală buzoiană, candidatul USR-PLUS la primărie a declarat că reprezentanții formațiunii politice pe care o reprezintă vor aduce un suflu nou în consiliile locale. USR, spun liderii partidului, va veni cu proiecte proprii, menite să îmbunătățească viața buzoianului de rând.

Cu 7 % dintre voturile buzoienilor, pentru Consiliul Local USR devine a 3-a forță politică în municipiu. La nivel de județ, Alianța USR-PLUS a obținut peste 11 % din sufragii,  clasându-se pe locul 3, după PSD ȘI PNL. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!