Publicat la: 28.11.2018. 19:20 / 670 views

INVESTIŢII LA GLORIA. SE REAMENAJEAZĂ CANTONAMENTUL FOTBALIŞTILOR

Încălzire la vestiare, reamenajarea cantonamentului şi o nouă sală de forţă, localizată în fosta centrală termică a clubului. Sunt proiectele pe care le derulează clubul municipal, pentru a mai primeni vechea infrastructură. În ceea ce priveşte alinierea la rigorile diviziei a II-a, şefii de la Gloria încearcă să găsească soluţii, pentru a putea îndeplini condiţiile impuse în dosarul de licenţiere.

gloriaCarenţe severe, pentru Gloria, la capitolul infrastructură. Buzoienii trebuie să găsească o soluţie rapidă, pentru a îndeplini condiţiile impuse de dosarul de licenţiere, în ceea ce priveşte participarea în Divizia a II-a. Principala problemă este legată de terenurile de antrenament şi de cele pe care juniorii roş-albaştrilor trebuie să-şi desfăşoare activitatea.

Se amenajează cantonamentul fotbaliştilor şi s-a refăcut instalaţia de încălzire a vestiarelor Arenei din Crîng. De asemenea, fosta centrală termică a clubului va fi transformată în sală de forţă.

Există câteva proiecte pentru refacerea Complexului Prinţul Ghica, în care s-ar putea antrena pe viitor şi fotbaliştii de la Gloria. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!