Publicat la: 18.11.2019. 18:46 / 414 views

ÎNTRECEREA LIDERILOR, ÎN FAȚA CANDIDATULUI. DISCURSURI MOTIVAȚIONALE ȘI CONTROVERSATE

Sala a fost neîncăpătoare la întâlnirea între Viorica Dăncilă și activiștii de partid de la Buzău. Liderii locali s-au întrecut în laude la adresa candidatului, cu excepția primarului Constantin Toma, care a stârnit o serie de replici, inclusiv din partea Vioricăi Dăncilă. Candidatul PSD și-a făcut intrarea în sală pe melodia Eye of a Tiger”, de pe coloana sonoră a filmului „Rocky”.

 dancila la sala cj 2  dancila la sala cj

Întâlnirea a avut loc la Sala Mare a Consiliului Județean. Înainte de discursul fostului premier, mai mulți lideri PSD au avut speach-uri motivaționale în fața activiștilor de partid.

Primarul Constantin Toma a făcut notă discordantă, declarând că PSD nu are chiar cel mai bun candidat, dar că trebuie votat, spre binele românilor. Edilul-șef a primit replici de la Neagu și Ciolacu, dar și de la… Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă și-a axat discursul pe atacuri la adresa contracandidatului său, Klaus Iohannis.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!