Publicat la: 12.09.2019. 17:07 / 636 views

INTERZIS PE SUB POD. TIMP DE 4 ORE CIRCULAŢIA AUTO VA FI INTERZISĂ

În această seară a intrat în funcţiune prima restricţie de circulaţie la podul Horticolei. S-a dispus ca între orele 18 şi 22 traficul rutier să fie oprit pe sub pod. Indicatoare de direcţie de culoare galbenă îi dirijează pe conducătorii auto către alte trasee ocolitoare, atât către Brăila, cât şi către centrul oraşului.

restrictii pod marghilomanŞantierul de la podul Horticolei se află în plină organizare, iar în această seară lucrările de reabilitare au început, ceea ce a impus unele măsuri de prevenţie.

Vor fi montate indicatoare de direcţie de culoare galbenă, care îi vor dirija pe conducătorii auto pe traseele ocolitoare către Brăila sau dinspre Brăila către centru şi, de acolo, către celelalte porţi ale oraşului.

Astfel de măsuri de restricţionare sau de interzicere a traficului rutier pe sub podul de Horticolei vor mai fi implementate ori de câte ori lucrările de reabilitare o vor impune. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!