Publicat la: 08.06.2018. 18:54 / 1.097 views

„INTERZIS ACCESUL VIZITATORILOR!” 10 SECŢII ALE SPITALULUI, ÎN CARANTINĂ

„Interzis accesul vizitatorilor!” este mesajul ce îi întâmpină pe aparţinători în Spitalul Judeţean Buzău. Situaţia se întâmplă în mai multe secţii din unitatea spitalicească, de câteva săptămâni bune, si nu se va schimba prea curând. Numărul mare al cazurilor de rujeolă a determinat autorităţile de sănătate publică să ia această măsură extremă.

spital judeteanPână acum, doar gripa a impus carantina în spitalele din Buzău. Cum rujeola face numeroase victime de mai multe săptămâni în judeţ, autorităţile de sănătate publică au decis, pentru binele pacienţilor, restricţio­na­rea accesului vizitatorilor în mai multe secţii ale spitalului judeţean. Şi personalul medical este obligat să respecte anumite reguli instituite de DSP.

Cazurile de rujeolă se înmulţesc de la o zi la alta, iar secţia de boli contagioase este aproape plină. Acesta este motivul pentru care autorităţile sanitare au luat masura impunerii carantinei.

Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 08.06.2018 este 13 871 dintre care 55 de decese. In ultima saptamana au fost raportate inca 109 cazuri nou confirmate in 14 judete. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!