Publicat la: 22.09.2020. 18:47 / 582 views

ÎNTÂLNIRE CU DALI. A FOST VERNISATĂ EXPOZIȚIA-EVENIMENT ”UNEXPECTED DALI”

Astăzi a fost vernisată expoziția ”Surprinzătorul Dali”, alcătuită din 150 de lucrări originale care fac parte din colecția privată Kesauri. Buzoienii au ocazia unică de a vedea o latură mai puțin știută a lui Salvador Dali, cunoscut mai ales prin picturile sale. Expoziția poate fi vizitată până pe 28 februarie, 2021.

expo dali 6 expo dali 7

Primii buzoieni care au avut norocul de a participa la vernisajul expoziției ”Surprinzătorul Dali” au făcut cunoștință cu o latură mai puțin cunoscută a extravagantului artist, cunoscut mai mult prin picturile sale.

Buzăul este al doilea oraș din România, după Arad, care are onoarea de a găzdui această expoziție alcătuită din lucrări autentice, care fac parte din colecția privată Kesauri.

La eveniment a fost prezent și Vasilii Kesauri, în calitate de proprietar și curator oficial al expoziției, dar și de reprezentant al companiei ArtExpo, care deține 26 de astfel de expoziții în total.

Vizitatorii au ocazia să vadă în expoziție numai lucrări originale, născute din talentul și din mâinile artistului Salvador Dali, litografii, xilogravuri, serigrafii, tapiserii, lucrări din ceramică și chiar și lucrări de design publicitar.

Expoziția ”Unexpected Dali” va sta pe simezele Muzeului Județean Buzău până anul viitor, la sfârșitul lunii februarie, așa că buzoienii au ocazia nesperată, dar și timp suficient pentru a vedea, acasă la ei, o parte din opera excentricului artist. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!