ÎNSCRIERILE LA ȘCOALĂ, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI. MAI MULTE UNITĂȚI SOLICITĂ SUPLIMENTAREA CLASELOR

ÎNSCRIERILE LA ȘCOALĂ, PE ULTIMA SUTĂ DE METRI. MAI MULTE UNITĂȚI SOLICITĂ SUPLIMENTAREA CLASELOR

Prima etapă a înscreierilor la clasa pregătitoare se apropie de final. La nivelul județului Buzău au fost depuse peste 2600 de dosare, pe un total de aproape 3200 de locuri disponibile. Mai multe școli sunt nevoite să suplimenteze clasele, pentru că înregistrează o avalanșă de cereri din partea părinților.

inscrieri 1Prima etapă de înscriere a copiilor la școală a început în urmă cu trei săptămâni. La nivelul județului Buzău sunt disponibile aproape 3200 de locuri pentruu viitorii elevi. Până acum au fost depuse peste 2600 de dosare.

În câteva cazuri, cererea este cu mult peste oferta unităților de învățământ.

La Colegiul Național Pedagogic “Spiru Haret” se înregistrează cel mai mare număr de cereri peste cifra de școlarizare aprobată inițial.

Urmare a valului de solicitări din partea părinților, la Pedagogic va fi necesară reorganizarea spațiilor sau chiar identificarea de noi locații pentru suplimentarea sălilor de curs.

Și la Școala Gimnazială nr. 11 sunt cereri de înscriere peste numărul aprobat în această primă fază. Responsabilii din educația buzoiană spun că părinții nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Toții copiii își vor găsi loc în școlile dorite.

Termenul final de depunere a dosarelor în prima etapă a înscrierilor la clasa pregătitoare este 28 aprilie. (Mihai Bunăziua)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și
Educatie

“Nu mai jucați ping-pong cu educația!”

24.11.21 19:45 Ultima modificare 24.11.21 19:36

Consiliul Elevilor spune stop joc! Reprezentanții școlilor din România cer autorităților să nu mai joace ping-pong cu educația și au lansat o petiție ce urmează…