ZIUA ANTICORUPŢIEI. CORUPŢIA ESTE PREZENTĂ PRINTRE NOI

ZIUA ANTICORUPŢIEI. CORUPŢIA ESTE PREZENTĂ PRINTRE NOI

În urmă cu 11 ani, convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva corupţiei, a stabilit ziua de 9 decembrie ca Zi Internaţională Anticorupţie.ziua-nationala-anticoruptie-1355045269

De asemenea, ofiţerii serviciului împreună cu membrii Asociaţiei Pro Democraţia – Clubul Buzău vor realiza o activitate de distribuire de pliante şi flyere cu conţinut preventiv către buzoieni în mediul stradal.

Dacă anul trecut, ţara noastră se afla pe undeva , pe la mijlocul unui clasament mondial al corupţiei, pentru următoarea perioadă se scontează obţinerea unui loc mai bun. Asta şi ca urmare a activităţilor de informare şi prevenire desfîşurate de Direcţia Generală Anticorupţie.

Serviciul Judeţean Aticorupţie se ocupă de prevenirea şi combaterea faptelor de corupţie în rândul lucrătorilor Ministerului Afacerilor Interne. Cu toate acestea, ofiţerii anticorupţie se implică şi în campanii în parteneriat cu diferite organizaţii din societtatea civilă.

Una dintre aceste activităţi a fost cea denumită Labirintul Anticorupţie, desfăşurată vara trecută, în parteneriat cu Asociaţia Pro Democraţia.

 

Un comentariu la: “ZIUA ANTICORUPŢIEI. CORUPŢIA ESTE PREZENTĂ PRINTRE NOI

  1. A, pliante si flyere … mda, intr-adevar, cam la asta se limiteza „lupta anti-coriptie”…

    Nu mai bine ne dau niste exemple concrete, arestand niste porci politici care chiar au ajuns sa se creada fatati pentru a fi … pe viata ?!?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…