VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE, PE 8 MARTIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE, PE 8 MARTIE!

Vineri apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 8 martie„Parcările de reşedinţă nu se scumpesc”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi ce discuţii a suscitat în Consiliul Local noul regulament al parcărilor.

În articolul „Casă nouă pentru Bibliotecă”, este prezentată nouă locaţie de la mall unde va funcţiona pentru următorii zece ani instituţia de cultură. Aflaţi cât va dura până când buzoienii vor avea din nou acces la serviciile Bibliotecii Judeţene.

Buzoienii sunt informaţi ce investiţii se vor face în judeţ iar în sezonul estival, autobuzele Trans Bus vor avea curse directe la Monteoru.

Au fost făcute publice imagini cheie în dosarul parlamentarului Mocanu, care a accidentat o tânără pe zebră.

Un nou sediu al Urbis a fost dat în folosinţă pe strada Stan Săraru. Aflaţi ce taxe se pot plăti aici.

În această ediţie, citiţi despre ultimele ştiri din viaţa politică locală: de ce a părăsit Raul Florescu Partidul Liberal şi cine este candidatul umaniştilor la Primăria Buzău.

Este perioada înscrierilor la clasa pregătitoare, elevii din clasele terminale se pregătesc de simulări, iar ISJ Buzău a anunţat numărul de posturi vacante în anul şcolar următor

Ştirile din sport anunţă planurile AJF de restructurare a campionatelor judeţene. Mai puteţi citi cum au evoluat etapa trecută echipele de fotbal şi handbal masclin ale Gloriei.

Pe ultima pagină aflaţi cum va arăta Iazul Morilor de pe Frăsinet.

Dintre titluri, amintim: „Consolidare la final pe DN10, la Măgura”, „Munca la negru, amenzi record”, „Tăierile din Crâng, la control”, „Mărţişoare pentru fermieri” şi „Bogdan Dinu, din nou în ring”.

pagini 8 martie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…