VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE APARE SÂMBĂTĂ. 20 DE PAGINI CU INFORMAŢII DE INTERES LOCAL

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie 20 de pagini, cu informaţii de interes local.

viata 29 sept„Construcţie nouă în Crâng”, se titrează pe prima pagină. Aflaţi pentru ce proiect a cedat Primăria teren în mijlocul parcului.

Viata Buzăului atrage atenţia autorităţilor asupra unor categorii de elevi care, deşi locuiesc în oraş, nu au gratuitate pe autobuze. Alte ştiri din sfera educaţiei anunţă că şcolile vor fi închise pe 5 octombrie. Pentru prima dată, la nivelul judeţului se va face o analiză a şcolilor cu rezultate catastrofale la examenele naţionale.

În această ediţie, citiţi „Pledoarie pentru progres”, un interviu cu cercetătorul Costel Vânătoru.

Buzoienii sunt informaţi despre noi sensuri unice în municipiu, ce probleme a descoperit Corpul de Control care a descins la Casa Albă şi cum au ajuns deşeurile fostei rafinării din Râmnic motiv de amenzi uriaşe.

În articolul „Ponta, întâlnire cu Toma şi noua organizaţie”, citiţi ce a declarat fostul premier despre Dragnea şi liderii PSD Buzău.

La Buzău a avut loc o şedinţă de lucru româno – spaniolă. Citiţi ce foloase va avea judeţul din înfrăţirea cu La Rioja şi ce a declarat singurul primar român din Spania.

În pagina rezervată sportului, citiţi despre rezultatul de excepţie al tenismenului Ovidiu Ionescu şi obiectivele atletei Marina Baboi.

Pe ultima pagină, aflaţi cum decurge asfaltarea pe Pompiliu Ştefu şi ce proiecte se fac pentru reabilitarea locurilor de joacă.

Dintre titluri, amintim „Sporul corect, obţinut de profesori” şi „Pregătiri pentru Bienală”.

Viata Buzăului publică articole de medicină naturistă, programele TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

pagini 29 sept

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si