VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE APARE SÂMBĂTĂ!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE APARE SÂMBĂTĂ!

Mâine apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 12 ianuarie„Nouă suspiciuni de gripă”, se titrează pe prima pagină. Autorităţile din sănătate avertizează asupra riscurilor de îmbolnăvire, în creştere odată cu începerea şcolilor, şi oferă cititorilor sfaturi avizate.

Buzoienii sunt invitaţi la Muzeu de Ziua Culturii Naţionale. Aflaţi ce expoziţii vor fi vernisate cu această ocazie.

Noul an aduce o discriminare în ceea ce priveşte sporul de stres în educaţie. În plus, norma de hrană a fost amânată. Aflaţi ce declară liderii de sindicat despre problemele de salarizare.

În această ediţie, aflaţi cu cât se va ieftini tariful de apă-canal şi unde pot fi achitate taxele locale. Aviz rău-platnicilor: primăria îi va executa silit!

Viaţa Buzăului publică declaraţiile dure ale primarului Toma după ce a aflat despre revenirea în politică a fostului edil-şef, Constantin Boşcodeală.

Mai puteţi citi şi ce declară Toma despre numirea în conducerea Ecogen a fostului director al Regiei Autonome Municipale şi de ce doreşte implementarea sistemului Kaizen în toate societăţile primăriei.

Buzoienii sunt infomaţi despre extinderea traseelor Trans Bus şi programul de dezvoltare a oraşului în 2019

Pesta porcină a fost confirmată la Vadu Paşii. Amănunte în ultima pagină.

Ştirile sportive prezintă debutul dificil a handbalistelor în noul an.

Dintre titluri, amintim: „Crimă mascată de incendiu”, „Se cere strămutarea procesului cu Tescaru”, şi „Reuşită a echipei de transplant”.

pagini 12 ian

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…