VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.
viata 13 februarie„Cu lacătul pe poarta școlii”, se titrează pe prima pagină. Aflați cum a început școala pentru aproape 400 de elevi din Poșta Câlnău, de la ce a izbucnit scandalul care a avut ecou până la București, la Ministerul Dezvoltării. Un inspector a fost trimis la Buzău pentru a clarifica situația, iar după o săptămână de tensiuni, elevii urmează să fie primiți pe băncile școlii. Nu toți, doar cei care se încadrează normelor din scenariul galben, în comună înregistrându-se noi cazuri de Covid.
Telenovela contractelor medicilor din centrele de vaccinare a continuat și în această săptămână. Aflați și cu ce probleme birocratice se confruntă vaccinatorii.
Buzoienii sunt informați că „Se cere anularea hotărârii de majorare a taxelor și impozitelor” și ce spune primarul despre acest subiect.
Încă un pod va intra în reparații, se urgentează construirea unui cimitir municipal, iar Palatul Comunal și casele de pe Cuza Vodă vor fi reabilitate.
Viața Buzăului trage un semnal de alarmă: „Pericol la Gară/Pasajul subteran trebuie consolidat”.
Aflați și cum vor arăta în viitorul apropiat stațiile de autobuz.
Viața Buzăului prezintă o radigrafie a reluării școlilor. Este bucurie, dar și temere, odată cu revenirea copiilor în bănci. Sunt școli în Buzău care funcționează cu clase supraaglomerate. Citiți și despre o altă problemă a reluării școlii: Trans Bus nu a mai făcut față aglomerației de pe trasee.
La știrile din sport, citiți despre ultimele recorduri ale Marinei Baboi, în timp ce Gloria a defilat în amicale.
Pe ultima pagină, aflați că „Vin testele antigen la cabinetele școlare”
Dintre titlurile ediției, amintim: „Pensionari în fața incertitudinilor”, „Transport surpriză, descoperit de polițiști”, „Peste 2.000 de elevi cu situația neîncheiată” și „Cereri puține pentru bilete de tratament”.

pagini 13 februarie

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…