VIAŢA BUZĂULUI – O NOUĂ EDIŢIE!

VIAŢA BUZĂULUI  – O NOUĂ EDIŢIE!

Sâmbătă apare o nouă ediţie a săptămânalului Viaţa Buzăului. Cititorii de presă au la dispoziţie informaţii de interes local, articole de medicină naturistă, programe TV, anunţuri imobiliare şi locurile de muncă vacante.

viata 6 februarie„Doar să construim altă clădire”, se titrează pe prima pagină. Aflați de ce a spus asta managerul Spitalului Județean, într-un interviu despre problemele descoperite de ISU la „Terapie Intensivă”. În această ediție vă prezentăm rezultatele controlului efectuat de pompieri, dar și de Direcția de Sănătate Publică, la cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Buzoienii sunt informați că în municipiu a fost inaugurată prima școală circulară din România, unde s-a făcut investiția și ce înseamnă mai exact „scoală circulară”.

În articolul „Schimbarea la față”, aflați cum va arăta centrul Buzăului, după ce va fi modernizat cu bani europeni.

Șefii de la Palatul Comunal promit că anul acesta vor finaliza un nou cimitir municipal.

Gardul de la Biserica Sf. Spiridon a făcut obiectul unei plângeri a vecinilor de pe bd. Bălcescu. Aflați care este problema și ce soluție au edilii

Cititorii mai află cine este favorit pentru preluarea funcției de prefect și cum s-a ajuns ca Buzăul să se afle pe locul 1 la șomaj.

Cu puțin timp înainte de realuarea școlilor, reporterii au stat de vorbă cu inspectorul școlar general, despre cum vor reveni elevii în bănci, dar și cum stau profesorii la capitolul vaccinare.

Dintre știrile despre cum decurge vaccinarea la Buzău, semnalăm titlurile: „Doze ajunse la gunoi” și „Vaccinare Modernă”.

Sunt speranțe pentru reluarea „fotbalului mic”, aflați din pagina rezervată sportului. Tot la știrile sportive, citiți despre victoriile echipelor de handbal buzoiene.

Dintre titlurile ediției, amintim: „Sancțiuni de la APIA”, „Banca de gene va primi finanțare”, „Microcartier pe Depozitului” și „Gloria returnează banii pe abonamente”.

pagini 6 februarie

 

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea interesa si

Comemorare

14.02.24 15:33 Ultima modificare 14.02.24 15:36

Cu multă durere în suflet anunțăm plecarea dintre noi a celui care…